Basalt

DESIGN

břidlice

to je celé

skutečně tato linie je úžasná,
inspirovaná břidlicí a břidlice je příroda

 

Basalt vs. břidlice

břidlice je velice oblíbená.
Proč? Vypadá přece úžasně.
A jídlo na ní také.
Prezentace je proto originální.

Bohužel má i své negativní vlastnosti.

Ta nejhorší je, že je poměrně křehká.
Ráda se láme. Pokud není dobře opracovaná
mohou být hrany dost ostré a to také není
moc dobrá zpráva pro hosty.

No a další negativum je pórovitost.
A jak tak přemýšlím tohle je ta nejhorší vlastnost.
Víte proč? Představte si například cokoliv mastného
sýr, salám, cokoliv zakápnuté olejem. A tohle vše
břidlice vsaje. Tohle, ale nechcete.

Máme řešení. A tím je Basalt.
V REVOLU se nechali inspirovat, ale
snažili se využít vlastnosti porcelánu při
zachování úžasného vzhledu.

Je neporézní – nenasákne tuky, pachy, zkrátka nic.
Není křehký.
Nepoškrábe se.

 

100+ využití

tato linie nabízí obrovské spektrum využít a
přímo vybízí ke kombinaci s různými
liniemi.

Takže pokud chcete servírovat kávu
přiložit k ním zákusek nebo jenom
lžičku použijte Basalt podtácek a
šálek Froisses a jste za hvězdu.